O WEBSHOPU, VELEPRODAJI I MALOPRODAJNOJ TRGOVINI

WEBSHOP

Zadovoljstvo kupaca gradimo svakodnevnim unapređenjem iskustva kupovanja. Intuitivnu internet stranicu, pouzdanu dostavu, najsigurnije načine plaćanja i svakodnevnu podršku kupcima do sada je prepoznalo više desetaka tisuća korisnika. Želimo postati prvi izbor kupcima u svemu što radimo i nudimo. Otvoreni smo za upite, komentare i nove ideje kako bismo zajednički kreirali uslugu iznad očekivanja. Javite nam se na [email protected].

Uz internetsku trgovinu nudimo Vam i uslugu veleprodaje cijelog asortimana artikala čiji dio možete pogledati u web trgovini, a dio u katalozima. 

O NAMA

Tvrtka Herak osnovana je 1992. godine u Zagrebu s ciljem veleprodaje osobnih zaštitnih sredstava s naglaskom na zaštitnu opremu. 

Tvrtka zapošljava tim iskusnih djelatnika, koji uvijek mogu pomoći pri odabiru zaštitne opreme i pružiti Vam tehničku podršku.

ASORTIMAN

U mogućnosti smo ponuditi širok spektar proizvoda za osobnu zaštitu na radnom mjestu, ali zbog potreba tržišta proširili smo asortiman na industrijski potrošni materijal i odjeću za tiskanje, slobodno vrijeme i posao te brusne materijale i industrijski potrošni materijal.

BRANDOVI

U mogućnosti smo u potpunosti opremiti Vaše djelatnike proizvodima renomiranih proizvođača zaštitne opreme od kojih bismo izdvojili 3M, Reebok, Diadora, Perf, Delta Plus, Červa, Honeywell Safety, Dräger, Mapa, Ansell, Kimberly Clark, Aboutblu, Artra, uvex…

UVIJEK NA VRIJEME

Ulažemo trud kako bismo uvijek na vrijeme odgovorili na Vaše upite, dostavili naručene artikle ili ugovorili sastanak.

PROFESIONALAN PRISTUP

Tvrtka zapošljava iskusne djelatnike koji će odgovoriti na svaki upit vezan za odabir zaštitne opreme i pružiti podršku.

 tel.: +385 1 5530 929

e-mail: [email protected] 

KONTAKTIRAJTE NAS

STOJIMO NA RASPOLAGANJU ZA SVA PITANJA